Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب، پنج نامزد نهایی اصولگرایان (سیدابراهیم رئیسی، علیرضا زاکانی، مهرداد بذرپاش، محمدباقر قالیباف و پرویز فتاح) تعیین شدند. البته به فاصله چند روز فتاح کناره‌گیری کرده و حاجی‌بابایی به ترکیب اضافه شد. نخستین نشست مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با حضور ۳ هزار نفر از حاميان جريان اصولگرايي، ۵ اسفند 1395 برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست 53 نفر به عنوان نامزدهاي احتمالي انتخابات رياست جمهوري به جمنا پیشنهاد شدند که 21 نفر آنها به تایید نهایی هیئت موسس رسیدند.


به گزارش نامه نیوز، در لیست کاندیداهای اولیه جمنا به جز موتلفه، خبری از اصولگرایان سنتی نبود؛ اما حضور حامیان احمدی‌نژاد و مردان دولت نهم و دهم ‌از مهرداد بذرپاش گرفته تا حمیدرضا حاجی بابایی، مسعود زری بافان، محمد عباسی، ابراهیم عزیزی، مهدی زاهدی و رستم قاسمی در این لیست پررنگ بود. افرادی که پذيرش آنان به عنوان رجل سياسي از سوي برخي محافل حتي اصولگرایان چندان قرين به واقعيت به نظر نمي‎رسد. با اين وجود، بنا بر اين شد که از ميان21 نامزد احتمالي در نهایت 10 نفر با رای اکثریت اعضا انتخاب شوند. تعلل در معرفی این ده نفر زمزمه های اختلافات درونی در جمنا را بالا برد خاصه آن زمان که در نهایت لیست 14 نفره ای منتشر شد که اسامی نه براساس آرا که براساس حروف الفبا در لیست آمده بودند. همان زمزمه ها هم می گفت لابی های پشت پرده سبب اضافه شدن 4 نفر به لیست اولیه 10 نفره شده است.

درباره هر یک از این کاندیداهای اولیه جمنا حرف و حدیث‌های فراوانی وجود داشت. حسام‌الدین آشنا، مشاور رسانه‌ای رئیس‌جمهور دراین رابطه در حساب کاربری توئیتر خود به کنایه نوشت: «ده کاندیدا در انتخابات رياست جمهوري به مثابه فوتبال، کافی نیست؛ باید یک دروازه‌بان هم استخدام کنید! به خصوص برای مراقبت از غضنفرها»!

انتقادها و اما و اگرها به اين مدل تصميم گيري تنها از خارج از جريان اصولگرايي نبود؛ چرا که حواشي پررنگي در درون اين جريان نيز به تدريج بروز کرد.کما اینکه حزب موتلفه اسلامي حمایت خود را ابتدا از جبهه مردمی نیروهای انقلاب به طور رسمی اعلام کرد؛ اما نامزد پيشنهادي اين حزب در جمع 10 نامزد مورد حمايت جمنا قرار نگرفت و با کمی اغماض وارد لیست 14 نفره شده بود. همين عامل سبب شد «سیدمصطفی میرسلیم» راهش را از جمنا جدا کند. علي رغم برخي انتقادات او به جمنا و تاکيدش بر قدمت موتلفه به نسبت اين جبهه انتخاباتي نوظهور، موتلفه حضورش در اين جمع را تا کنون لغو نکرده است. اين در حالي است که ميرسليم مستقل از جمنا در انتخابات رياست جمهوري دوازدهم نامزد شد.

سعيد جليلي و محمدباقر قاليباف که اسامی شان در لیست نهایی وارد شده بود هم نپذيرفتند که ميثاق نامه جمنا را امضا کند. ميثاق نامه‌اي که نامزدهاي احتمالي را ملزم مي‌کند به نفع نامزد نهايي جمنا کناره گيري کنند و کابينه‎شان را با نظر اين جبهه تشکيل دهند.

اما 16 فروردین که رسید سرانجام اسامي 10 نامزد منتخب جمنا اعلام شد که عبارت بودند از:سیدابراهیم رئیسی، پرویز فتاح، محمدباقر قالیباف، علیرضا زاکانی، حمیدرضا حاجی بابایی، عزت‌الله ضرغامی، مهرداد بذرپاش، علی نیکزاد، رستم قاسمی و محسن رضایی.

نام جلیلی به خاطر نپذیرفتن سازوکار جمنا حذف شده بود و میرسلیم هم در لیست قرار نگرفته بود.با وجود اعلام اين اسامي، حواشي همچنان ادامه يافت تا اينکه در دومین مجمع ملی این جبهه، 5 نامزد نهایی جمنا تعیین شدند:سیدابراهیم رئیسی، علیرضا زاکانی، مهرداد بذرپاش، محمدباقر قالیباف و پرویز فتاح. البته شب نشده پرویز فتاح طی پیامی از این لیست کناره گیری کرد. واکنش بعدي اعتراضحاجي بابایی به نتایج آرا بود. هیئت نظارت​ جمنا هم اعلام کرد که آرا را مجددا بازشماري کرده و او را با توجه به فاصله کم با نفر پنجم به جمع پنج نامزد منتخب نهايي افزوده است. رای زاکانی و بذرپاش نیز محل مناقشه شد خاصه آنکه بالاتر از قالیباف هم ایستاده بودند و خبرها از لابی های استانی این دو چهره روایت می کرد.

اسامي اين پنج نفر در حالي اعلام شد که حجت الاسلام رئيسي هنوز رسما اعلام کانديداتوري نکرده بود. او که سه روز بعد (يکشنبه 20 فروردين) رسما براي حضور در رقابت‌هاي رياست جمهوري دوازدهم اعلام نامزدي کرد، در بيانيه‌اش نوشت که "فارغ از گروه بندی های سیاسی" وارد عرصه مي شود. عبارتی که تعبیر به حضور مستقل رئیسی در انتخابات داشت.

بعد از آن بود که عزت الله ضرغامي رئیس پیشین سازمان صداوسیما در کانال تلگرامی خود خطاب به اعضای شورای مرکزی جمنا نوشت: از رئیسی به عنوان کاندیدای خود عبور کرده و حاجی‌بابایی و نیکزاد را جایگزین کنند!

ثبت نام انتخابات رياست جمهوري از امروز آغاز شده و حدود يک ماه ديگر تا برگزاري اين انتخابات زمان باقي است اما هنوز حبهه مردمي نيروهاي انقلاب به نتيجه نهايي نرسيده که از کدام نامزد به عنوان نامزد نهايي خود حمايت کند. اگرچه برخي از رئيسي به عنوان نامزد نهايي اين جبهه نام مي برند اما همچنان اما و اگرهاي بسياري در اين جريان ديده و شنيده مي شود.

آنچه در جدول زیر مي‌بينيد اسامی نامزدهای 21 نفره جمنا و سرنوشت نهايي آنهاست:

ردیف

اسامی

سمت

سرنوشت انتخاباتی

1

مهرداد بذرپاش

نماینده دوره نهم مجلس

حضور در لیست 5 نفره جمنا

2

سعید جلیلی

عضو شورای راهبردی روابط خارجی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی

نپذیرفتن میثاق نامه جمنا و حذف از لیست

3

حمیدرضا حاجی‌بابایی

وزیر آموزش و پرورش در دولت دهم- نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی

در ابتدا انصراف از کاندیداتوری طی پیام با تصمیم جمنا و سپس جایگزین شدن با فتاح در لیست 5 نفره

4

محمد خوش‌چهره جمالی

نماینده اصولگرای تهران در هفتمین دوره مجلس، استاد دانشگاه تهران

حذف از لیست به تصمیم جمنا

5

محسن رضایی

فرمانده پیشین سپاه پاسداران و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام

انصراف از حضور در انتخابات ریاست جمهوری

6

سیدابراهیم رئیسی

تولیت آستان قدس رضوی، دادستان و معاون قوه قضاییه

حضور در لیست 5 نفره جمنا

7

علیرضا زاکانی

نماینده ادوار گذشته مجلس و دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی

حضور در لیست 5 نفره جمنا

8

علیرضا زالی

رئیس سازمان نظام پزشکی ایران

انصراف از حضور در انتخابات ریاست جمهوری

9

محمدمهدی زاهدی

وزیرعلوم دردولت نهم و نماینده ادوار مجلس، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات

نامعلوم

10­­­

مسعود زریبافان

رئیس سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون احمدی‌نژاد

رای نیاوردن در انتخابات داخلی جمنا

11

سیدعزت‌الله ضرغامی

رئیس پیشین صدا و سیما

حذف از سوی جمنا پس از رای‌گیری

12

محمد عباسی

وزیر ورزش و امور جوانان دولت دهم

رای نیاوردن در انتخابات داخلی جمنا

13

ابراهیم عزیزی

عضوحقوقدان شورای نگهبان

رای نیاوردن در انتخابات داخلی جمنا

14

پرویز فتاح

رئیس کمیته امداد امام خمینی، وزیر نیرو دولت نهم، جانشین سابق قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا و مدیرعامل بنیاد تعاون سپاه

انصراف از حضور در انتخابات ریاست جمهوری

15

رستم قاسمی

وزیر نفت در دولت دهم

رای نیاوردن در انتخابات داخلی جمنا-اعلام کاندیداتوری مستقل

16

محمدباقر قالیباف

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا، رئیس نیروی انتظامی، شهردار کنونی تهران

حضور در لیست 5 نفره جمنا

17

محمدحسن قدیری ابیانه

سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا

رای نیاوردن در انتخابات داخلی جمنا

18

شاهین محمدصادقی

نماینده و عضو هیئت رئیسه مجلس در دوره های هفتم و نهم

رای نیاوردن در انتخابات داخلی جمنا

19

غلامرضا مصباحی‌مقدم

نماینده ادوار مجلس، سخنگوی جامعه روحانیت مبارز و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام

رای نیاوردن در انتخابات داخلی جمنا

20

سید مصطفی میرسلیم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت هاشمی و عضو مجمع تشخیص مصلحت

امضانکردن میثاق نامه جمنا و حذف از لیست - کاندیداتوری مستقل

21

علی نیکزاد

وزیر مسکن و شهرسازی دولت دهم و سرپرست وزارت راه و ترابری

حذف از سوی جمنا پس از رای گیری - کاندیداتوری مستقل

*اسامی به ترتیب حروف الفبا مرتب شده است.

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۸۰۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین هدفم در بازی‌سازی بالابردن نام ایران در جهان است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، این روزها گوشی‌های هوشمند به یار و همراه همیشگی بزرگ و کوچک تبدیل شده و هرکسی در گوشه و کنار و موقع فراغت مشغول بالا و پایین کردن صفحه گوشی و بازی کردن با آن است. خوشبختانه سال‌های اخیر بازی‌های موبایلی جای خود را در میان مردم باز کرده و استقبال خوبی از آن‌ها صورت گرفته؛ چرا که مطابق با ذائقه مردم طراحی و ارائه شده‌اند. یکی از این بازی‌ها «امپراتور‌های قلابی»است که به عنوان بهترین بازی موبایل و تبلت در فستیوال «گیم کانکشن ۲۰۲۴ آمریکا» شناخته و کاندید دریافت جایزه در بخش «بازی سال منا» شده است. به همین دلیل به سراغ مهرداد رضایی سازنده این بازی رفتیم و با وی به گفت‌وگو پرداختیم که در ادامه می‌خوانید:

آنا: لطفا درباره بازی «امپراتور‌های قلابی» توضیح دهید.

رضایی: نخستین و اصلی‌ترین من بازی «آناهیتا» بود که در سال ۱۳۹۷ ساخته شد و در جشنواره بازی‌های رایانه‌ای در ۲بخش بهترین داستان و بهترین بازی ماجرایی نامزد شد. بعد از آن، بازی ماجرایی محض و کمدی «فقط چپ را بگیر» یا (Just take your left) را ساختیم. و در نهایت مهمترین و موفق بازی که توانستیم بسازیم «امپراتور‌های قلابی» است که بالای ۵ شخصیت دارد که گیمر مدام بین آنها سوییچ می‌کند. هر کدام از این کاراکترها در دنیای خود فکر می‌کنند که خیلی زرنگ هستند و چون داخل یک آپارتمان زندگی می‌کنند مدام مزاحم هم می‌شوند به نوعی فکر می‌کنند قدرت برترند اما در اصل همه آنها پوشالی و توهم‌زده هستند. 

هم بازی کنید و هم انیمیشن ببنید

آنا: وجه تمایز این بازی با دیگر بازی‌ها چیست؟

رضایی: وجه تمایز این بازی با سایر بازی‌ها این است که هم می‌توانید بازی کنید و هم انیمیشن ببینید و داستان را به صورت بازی جلو ببرید. در یکی از فستیوال‌ها یکی از منتقدان ژاپنی گفته بود ما برای نخستین بار شاهد بازیی هستیم که صرفا بازی نیست و کارتون است و با نداشتن محدودیت سنی همه می‌توانند از آن لذت ببرند. این بازی در فستیوال «گیم کانکشن۲۰۲۴امریکا» برنده جایزه بهترین بازی موبایل و تبلت و در «منا گیم آوارد» در بخش بهترین بازی سال نامزد دریافت جایزه شد. گفتنی است این دوره رقابت‌های در فستیوال منا با حضور بازی‌های مطرح از کشورهای آمریکایی و اروپایی برگزار شد.

                   

آنا: این بازی چقدر بین گیمرها طرفدار دارد؟

رضایی: این نوع بازی‌های ماجرایی چون نیاز به فکر کردن دارد، مخاطب‌های خاص خودش را دارد. این بازی در کافه بازار امتیاز کامل را گرفته و در سایت گیم خارجی روی سایت itch.io فروش خوبی داشته است؛ اما واقعیت این است که مخاطبان زیادی ندارد، کسی که با موبایل بازی می‌کند دوست دارد یک بازی را به‌سرعت تمام کند و جایی را منفجر کند یا کارهایی از این دست انجام دهد و سرگرم شود. درحالی‌که بازی‌ها ماجرایی، فکری هستند و عموم گیمرها علاقه چندانی به آن نشان نمی‌دهند.

مطرح شدن نام ایران در سراسر جهان

آنا: هدف شما از بازی‌سازی چیست؟

رضایی: متاسفانه یا خوشبختانه در این صنعت به دنبال پول نیستم و برای دل خودم بازی می‌سازم. بنابراین در درجه اول بازی می‌سازم که خودم راضی شوم و بیشتر به دنبال کشف دنیاهای جدید ذهنم هستم نه تکرار بازی‌های ساخته شده در دنیا، بلکه فکرهای خودم را خیلی بیشتر دوست دارم حتی اگر برایش مخاطب هم پیدا نشود؛ چون مخاطب بازی‌هایم باید اهل فکر کردن باشند. در درجه بعد مطرح شدن نام ایران در سراسر جهان تمام دغدغه من است. اسم ایران در تمام بازی‌ها ثبت شود و امضای کار باشد. در بازی بعدی که قرار است ارائه شود و سناریوی آن تقریبا به طور کامل نماد‌های ایرانی استفاده شده که می توانیم درگفت‌و‌گویی مفصل به جزئیات آن بپردازیم. خوشبختانه تجهیزات لازم در کشور وجود دارد که بتوانیم این صنعت را توسعه و گسترش دهیم و نیاز به مهاجرت نباشد.

آنا: در حال حاضر ایران در صنعت بازی‌سازی چه جایگاهی دارد؟

رضایی: با توجه به اینکه من گیمر بازی‌های موبایلی نیستم، اما وضعیت بازی‌های موبایلی در ایران خوب است و بازی‌های کارتی، پازل و فکری به خوبی مورد استقبال قرار گرفته و رشد خوبی داشته. خوشبختانه بازی ساز‌های ایرانی در عین حال که شرکت‌های بزرگی نیستند و حمایت‌های چندانی نداشتند اما بازی‌‎های خوبی ارائه کردند.

ورزشکاران در اولویت هستند تا هنرمندان

آنا: با چه چالش‌هایی در این زمینه مواجه هستید و چه انتظاری از متولیان دارید؟

رضایی: چالش شخصی من پیاده‌سازی افکارم در جهت طراحی و ارائه بازی‌های جدید است؛ اما چالش دیگر این است که از نهادهای متولی انتظار دارم که بازی‌سازان را همچون ورزشکاران مورد توجه قراردهند، هنرمندان واقعا مهجور واقع شده‌اند. این حمایت‌ها هم لزوماً مادی نیست. شما ببینید وقتی یک کشتی‌گیر قهرمان می‌شود چقدر در رسانه‌ها مطرح می‌شود. درحالی‌که یک بازی‌ساز در رسانه‌ها دیده نمی‌شود. اگر تبلیغات و حمایت‌های کافی صورت بگیرد ما می‌توانیم بازی‌ها را با قیمت‌های بهتر و با تعداد بیشتری به فروش برسانیم؛ زیرا انیمیشن هزینه‌براست و نیازمند تأمین مالی است.

اگر بخواهیم انیمیشن‌ها را ارتقاء دهیم نیازمند حمایت‌های بیشتری هستیم از سوی دیگر ما برای بازی‌سازی در کشور تهیه کننده کم داریم؛ زیرا ترجیح می‌دهند فیلم بسازند که خروجی خوبی از لحاظ مالی داشته باشد. ساخت انیمیشن دو سال زمان می‌برد و معلوم نیست در آخر فروش خوبی داشته باشد یا خیر؟ پس حق دارند محتاطانه عمل کنند و پول را جایی سرمایه گذاری کنند که خروجی بهتری داشته باشد.

دیسکورد فضایی برای تبادل نظر بازی سازان/ علت از دسترس خارج شدن آن چیست؟

مسئله دیگر از دسترس خارج شدن سایت «دیسکورد» است این شبکه گیم شبکه بسیار خوبی جهت تبادل نظر بین بازی سازان در سراسر جهان بود که در آن بازی سازان مطرح دنیا به صورت برخط و آنی پاسخ سوال افراد را می دادند که خود این موضوع به رشد بازی سازان داخلی کمک بزرگی می‌کرد. به نظر من بهتر است در این زمینه تجدید نظری صورت بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حملات چندجانبه به قالیباف، چند ساعت مانده به انتخابات دور دوم /اشتراکات حداقلی در لیست های چندگانه اصولگرایانه
  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!
  • پورمحمدی: گفتند شما بخورید و بخوابید، لیست شانا رأی می‌آورد /شنیدم ۴، ۵ نفر در دولت تصمیم نهایی را می‌گیرند /رائفی‌پور بیکار است، قالیباف زرنگ!
  • محمد مهاجری: قالیباف، هاشمی رفسنجانی نیست که رئیس نشود استعفا دهد /از نمایندگی انصراف دهد عملا تمام خواهد شد
  • استراتژی جدید برادر محسن؟ / رای اصولگرایی به رضایی برای زدن قالیباف
  • مردم حضور حداکثری در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشند
  • مهم‌ترین هدفم در بازی‌سازی بالابردن نام ایران در جهان است
  • تبلیغات صوتی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در نرم افزار ایران صدا فراهم شد
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد